Naast exposities is er bij Galerie Lous Martin een wisselde collectie te bezichtigen van het werk van meer dan vijftig zowel nationale- als internationale kunstenaars en ontwerpers.

De collectie bestaat uit meer dan 500 objecten en is constant onderhevig aan groei en ontwikkeling. Lous Martin probeert te zorgen voor een selectie die representatief is en realiseert zich dat smaak anders is van persoon tot persoon.

Naast de tentoonstelling van het werk van gerenomeerde kunstenaars wordt er ook veel aandacht besteed aan dat van jonge ontwerpers. Zo organiseerde Galerie Lous Martin op de KunstRAI als een van de eersten een tentoonstelling gewijd aan het werk van de nu bekende Claudie Jongstra en Hil Driessen.

Moderne sieraden voeren de boventoon, maar bijzondere vormgeving zoals tassen, sjawls, horloges, lampen en vazen komen ook aan bod. Design klassiekers zoals horloges en armbanden van Bruno Ninaber van Eijben, die voor het eerst in Galerie Sieraad al werden vertoond, vindt u nu nog bij Galerie Lous Martin.